Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Mırız'dan sağlık personeline yemek

Mırız

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Agrigento Otel'de resepsiyon verdi.

Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Agrigento Otel’de resepsiyon verdi.
Resepsiyona Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yalçın Düker, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Ekiz, Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Suat Yetkin, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Erdin, doktorlar ve sağlık personeli çalışanları katıldı.
Resepsiyona programının yoğunluğundan dolayı katılamayan Mırız Turizm Otelcilik Ticaret ve Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız’ın mesajı Agrigento Otel Mali İşler Müdürü Hasan Oduncu tarafından okundu.
Mırız mesajında "Bizleri onurlandırdınız asıl bizlerin sizlere plaket vermesi gerekirdi.

Bu onuru hak eden aslında sizlersiniz amacımız siz değerli doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın unutulmadığını göstermek sizlerin ne kadar önemli işler yaptığınızın farkındalığında olup ufakta olsa böyle organizasyonla sizlere moral kazandırmaktır. Kurtardığınız her hayat iyileştirdiğiniz her can için sizlere teşekkür eder sağlığın her daim korunup kollanması adına 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hepinize iyi eğlenceler dilerim." ifadelerine yer verdi.
Yapılan konuşmaların ardından Erdek Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yalçın Düker, Erdek Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Ceyhun Mırız’ın teşekkür plaketini Agrigento Otel Mali işler Müdürü Hasan Oduncu’ya verdi.
Organizasyon da emeği geçen Erdek Belediye Meclisinin AK Partili üyesi aynı zamanda AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Pakize Ciciler’e de plaket takdim edildi.
Resepsiyonda doktorlar ve sağlık çalışanları müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Haber : tuncay Ertan



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli